Пiдснiжник...

Ната Наталия
Ніжний  підсніжник  у  лісі  з’явився,
Голівоньку  білу  додолу   схилив.
-Навіщо так рано на світ народився,
 Ще холодом   віє  зима  звідусіль?!

Зими не боїться підсніжник маленький
І  гордо  тримається   він на  землі.
Дарунок  природи – дзвіночок біленький,
Бо є він найперший провісник весни…


Плейкаст "Майже весна..." (с песней "Океан Эльзы")