Ми е, ми будем

Петр Коваль
Мій лозунг нині – небайдужість,
Можливо, що когось озлю,
Вітаючи народу мужність.
Тарас, якщо є рай, в раю.
Не всі ми вірим, прагнем раю,
Але ніхто із нас війни
І не бажав, і не бажає,
Її не хочуть і вони,
Що іздебільша підневільно,
Але зі зброєю прийшли.
Бажання волі все палає.
Ми є, і будем, кращі, ніж були.