Ми не ма мо права

Марина Сидоренко
Ми не маємо права на волю,
Поки кожний — той раб у душі,
Що жаліється на гірку долю,
Що о зраді навколо кричить.
Ми не маємо права на щастя,
Поки кожний не вірить в себе.
Тільки ми відкриваємо пасті,
Просим те, що не треба, любе.
Ми не маємо права на радість,
Поки кожний шукав ворогів.
Поки в думках у наших — ненависть —
Будем в сумі ми віки віків!