Укра на нав ки дина

Марина Сидоренко
Україна навіки єдина!
Мова, люди, історія — це
Все пов'язано деяким чином,
Що показує наше лице!
Україна навіки в полоні
Лиш в народу свого — тих людей,
Що живі і живуть до сьогодні,
Поки ростять тямущих дітей!
Україна — це сильна держава,
Це той дух у відлунні століть.
Слава їй! І героям хай слава
Розвивається кожную мить!