Чому?

Петр Коваль
Доволі борсатись в багні,
Не молоко, не збити масла.
Ні, почуття мої не згасли,
Та сам собі кажу я - ні.
Проміння сонце сіє рясно,
Дістали лозунги гучні,
Крім того ще і те «нещастя»
Зациклилося на війні.
Чом ми здебільшого безщасні?
Чому не раді ми весні?