про женскую половинку

Валентина Большакова 59
               Вірш – жарт  - поздоровлення з святом 8 березня

Доля жіноча така нам дається -
Без половинки не обійдеться,
Хоч про любов багато всі пишуть
Дійсність така, що про неї напишу:

Ось мріють дівчата про принца на коні,
Чомусь дістається віслюк при дорозі.
 У стійлі тих клячих  пруд хоч пруди,
Жінки  ті клячі беруть залюбки!

А скільки волів, тих упертих, рогатих,
Тупих і лінивих, що хочуть лежати!
Жеребчиків тих, пустозвінких, брехливих,
Зальотників хитрих, прудких непостійних.

Комусь дістаються такі жеребці,
Що треба тікати в синцях залюбки,
А скільки таких, що не те і не се,
На собі всі тягнуть його – цоб-цабе! 

Жіноча та доля така, що одній
Якось не зручно, погано самій,
Хоч поганенький, то мій неборако!
Та мусить жаліти, терпіти невдаху!

Так хочу, жінки, я вам всім побажати,
Єднайтеся всі! Будем вільно гуляти!
Ми сильні і мужні, і гарні, і милі,
Нас всіх об’єднало свято любиме!

Здоров’я всім мати міцно такого,
І мати коня – вороного такого,
Як королева на коні сидіти,
Щоб кінь був найкращим другом на світі!