Колискова. экспромт на украинском

Олег Дудин
Из цикла-больничная тетрадь.

Колискова наче мрія
Привітання від зірок
Різнофарбова подія
Як надії пелюсток.

Спи малятко - пісня лине
За вікном ліхтар тремтить
Завиває хуртовина
Бесталанная за мить.

Знова зоряні намиста
В сні твоєму спалахнуть
Співи мами чисті, чисті
Тебе в мир казковий звуть.

Мамо поруч - із сутінків
Птахой в обрії летить
Відокремлює помилки
Всі твої зазделегідь.

Хутко,хутко час минає
Станешь татком сам колись
Кожна дія риси мае
Пісня мати буде скрізь.