Майдан надii...

Геннадий Сивак
Майдан надії,
Чуття свободи,
Народу мрії,
Дніпрові води,

Небес блакить,
Та золоті поля,
Щаслива мить,
Думками Кобзаря.

Каштанів ніжний  цвіт,
Вже на порозі,
Читаймо  Заповіт,
При першій змозі…

Майдан надії,
Віра в Майбуття,
Складні події,
Мирне  відчуття…



Автор  Геннадій Сівак.
6  березня 2014 року.