Охорона

Валентина Большакова 59
Дятел стукав по березі
Телеграфом новину:
«Будьте в лісі всі спокійні,
Охорона на виду!

Стережуть вас всіх законно,
Від злодюг і ворогів,
Вовча зграя, що в окрузі
Має силу, кликів міць.

В них ведмідь найголовніший,
хоч злодюга із злодюг,
Та лисиця при посаді,
Загребущу має суть».

Що тут сталося у лісі?!
Від такої новини,
Повтікали з лісу звірі,
Поховались хто куди.

Я ж табличку написала,
Попередження усім:
-Всім увага! Обережно!
Тут смертельно в лісі цім!




              2011рік