Хочу взлетiти

Владимир Цуркан
А знаеэшь, я хочу взлетiти.
На небо i бачитити все.
Як повсюду бiгають дiти,
I як весна любов несе

Хотiв би я сказать люблю,
Але не маю змоги.
Мабуть себе колись убью,
Бо вже не ходять ноги.

Лыше тебе одну молю,
Не йди, благаю сильно.
Тебе одну нажаль люблю,
I наглядаю пильно.

Та якщо пiдеш ти вiд мене,
Не варта будеш тих страждань.
Так присудило менi небо,
Любовi справжньої шукать.