Iнтервенцiя

Складановская Анна
Я стою стіною.
За спиною люди.
Захищаю їх, розкриваю груди.

Я стою стіною.
Поміж нас багаття.
Краще, ніж віддати душу на розп'яття.

Я стою стіною.
Похилились діти.
Де тепер любові їхньої подіти?

Я стою стіною.
Ворогам у вічі
посилаю жорсткі власні протиріччя.

Я стою стіною.
Шепочу молитву.
Знаю, переможем цю останню битву.

Я стою стіною.
Барикади плачу.
Ще одна надія. Я її не втрачу.

Я стою стіною.
І зі мною люди.
Це моя країна. Іншої не буде.