Миру Украiнi!

Геннадий Сивак
Моє серце болИть,
Знов, по  Батьківщині,
Господь все  загоїть,
Миру Україні.

Відведе  всі біди,
Від ії кордонів,
А солдат  сусідів,
Поверне  додому.

Та мерщій  в Росію,
Всіх її вояків,
Одне небо сине,
Зірки, як відзнаки…

Щоби мирно жили,
Та спокійно спали,
В радощах дружили,
Та не дратували…

І щоб не стріляли,
Господа молили,
Та пісні співали,
Й ближнього любили…

Автор  Геннадій  Сівак.
3 березня  2014 року.