Тихий вечiр

Владимир Солошенко
Тихий вечір у садочку,
Не гуляє вітер.
Небо скинуло сорочку,
Зорі ясно світять.

Місяць сходить за горами,
Промінь льє на воду.
Разом сяє із зірками,
Ясно біля броду.

Наче пава ходить бусол,
Берег свій вартує.
До гнізда летіти мусить,
Крик сови вже чує.

Тишком йде до хат лисиця:
Там півнів почула.
Та собакам в ніч не спиться,
Хоч село заснуло.