Мы Краина! Мы - Украина укр

Сербиновская Илона
Помолімося за Україну
В ці жорстокі для неї часи.
Помолімося за Єдину
І тримаймося разом, брати!

Ми - Країна! Ми - Україна!
Неньку образити не дамо!
Схід і Захід, Північ і Південь,
Всі ми РАЗОМ, всі за одно!

Розмовляєм на різих мовах,
Маєм різний колір очей.
І сьогодні в усих регіонах
Ми за ЄДІСТЬ разОм до ночей!

І грузини, і Кримські татари,
Крим і Харків, Київ і Львів,
Ми - не зламні сини є Держави,
Хто б там що про нас не розповів!

Взнають всі, Україна ЄДИНА!
Держава вільних, а не рабів.
Скоро Путін отой пошкодує,
Що російські війська сюди ввів!

Поборімося за Україну,
В ці жорстокі для неї часи.
Ми - Країна, ми - Україна,
Нехай знають про нас усі!!!