Ще доки мовчать гармати...

Геннадий Сивак
Ще  доки мовчать гармати,
Та тиша свята  навкруги,
У  наступ, мерщій, дипломати,
Бо  брати, знай, не вороги…

Вже було достатньо у Світі,
Великих,  важких помилок,
Зазначено у Заповіті,
Продумайте  кожен  свій  крок…

Та щоб  в Києві мирно жити ,
Достатньо пролито крові…
Що скажуть  нам  потім діти,
Задумайтесь люди  в  Москві…

Знайдіть скоріш спільну мову,
У важкий, нестерпний   час,
Повірте  лиш Божому Слову,
Господь порятує нас.

Автор  Геннадій  Сівак.
2  березня  2014 року.