У прощенну недiлю

Анатолий Павленко
Був  неправий  в  відношенні  до  тебе? –
Зробити  боляче  не  ставив  на  меті.
То  ж,  стежкою  життя,  прошу,  не  треба
Образу  у  собі  ввесь  час  нести.
З  благословення  сонячного  неба
Емоції  приборкай  і…  прости.

Відчуєш  враз,  як  легше  стало  йти,
Бо  прощення  отримаєш  і  ти.

---