На устах, пробач

Криссстина Чумаченко
На устах тільки пробач.
В серці лиш журба і втома.
Більше я не подзвоню,перевірити чи вдома.
Більше я не запитаю,
що болить, про що думки,
чи палають мої поцілунки.
Твоя думка більше не вагома.
Жирна крапка.Вже не кома.