Менi болить...

Маргарита Калион
Як важко вiдiрвати вiд "корита"
Ту зграю ненажерливих свиней,
За награбоване вони готовi вбити,–
Кого вже не вважають за людей.

Для них ми – бидло, просто сiра маса.
Чи довго ж працювати на "сiм'ю"?
З нас тягнуть жили, та вже мало часу
Лишилося їм жити в тiм раю.

Я – не за "євро", я – не за Бандеру,
Я – за країну, що менi болить!
Бо душу їй безжалiсно роздерли
I цi шматочки хочуть подiлить.

Талановитi, роботящi люди!
Жiнки – найкрасивiшi на Землi!...
Чому ж керують нами цi iуди,
В яких по лiкоть руки у кровi?!

Багато закликiв лунає: "Все – даремно!"
"Не змiниться нiчого i не жди!"
Та, я вважаю, – без часiв буремних
Ми лишимось рабами на Землi!

20.02.2014