Дев ять

Алена Скиба
Вже дев’ять днів. Змінилась Україна
Вже  дев’ять днів.
Як квіти і свічки
Вже дев’ять днів.
Як плаче мати:
- СИНКУ!!!!!
І вже нажаль не буде навпаки…….
Важкий був лютий
З пострілами,
З кров’ю……..
Тепер от хочуть викрасти весну,
Та вірю я,
Ми встоїмо,
Ми зможем!
І не підміним  спокій   
На війну!
28.02.2014