Hai, lasa-te iubita

Константин Сандик
Hai, lasa-te iubita de mine ,
Nu fi atit de rea si-ntunecata,
Doar eu te voi iubi mereu, stii bine,
Cu o iubire mare si curata.

Si nu te-ascunde-n lumea ta inchisa,
Aceasta lume te-a lovit prea des.
Cindva erai puternica,decisa,
Aveai putere si credinta-n mers.

Nu te lasa invinsa de durere
Si nu te-nchide-n sine, ca-i pacat.
Eu inca cred ca vei gasi putere
Sa te trezesti din somnul blestemat.

(Hai, lasa-te iubita Sandic Constantin)