Не дай Вам Боже

Алена Скиба
Не дай,
 Вам Боже,
 В час військовий,
 Нікому жити на Землі,
Мені, так СУМНО,
СУМНО
СУМНО……..
Ця кара випала мені,
Як шкода Крим,
Півострів милий,
Де Леся з римами  була,
Страшна БІДА сталево крила до нас
Підкралася, прийшла,
І Ім’я тій біді нізвідки,
СТРАШНЕ і зморщене – ВІЙНА!
А завтра ПРОЩЕНА неділя,
Прости  нас, Господи,
Прости, 
І Україну, Україну,
У цей час смутку вбережи!
1.03.2014