Обожнюване кохання.. сонет

Виктор Федрин
                Яскраво горят знов  ліхтарі,
                Чуються любовні зітхання,
                На кожному клаптику землі,
                Обожнюване теж кохання.


                Лише твої поччуття мовчать,
                Я шлю знов любовне визнання,
                Не треба почуттів забувать,
                Нашого заради кохання!


                Віддамо данину почуттям,
                Підніметь Амур вітрила,
                Назустріч життєвим вітрам,
               

                Щоб доля нас щастям зустріла,
                Життя! Почуй наші прохання,
                Дай взаємного нам кохання !