Ранкова кава

Тамара Романова
Ранкова кава, моя сумна,
Я пью її сама, без Тебе.
А за вікном, скоро весна,
Тепло притягує до себе.

Як хочеться Твого тепла,
Твоїх обіймів і цілунків.
Але я в цій весні сама,
Чекаю від долі я дарунків.

І все не так, як я  хотіла.  . .
І зрадила . . .мене зима.
А в серці сильні почуття,
Немає лише Твого крила,

Яке зігріє мою душу, тіло. . .
І плачу кожен ранок я
Чуму зі мною сталось так?
Лише любові я хотіла.

Так боляче, ми не разом. . .
Ти так далеко. І ця відстань.
Пече у грудях, тяжко так. . 
Без Тебе. . .я втрачаю сили. . .

Тебе, я сильно полюбила. . .