Вiдлунням в серцi...

Тамара Романова
Мелодія заграла десь сумна,
Відлунням в серці озвалося
І по щоці моїй сльоза. . .
Немов весняний той струмочок. . .

Знов пам'ять сторінки горта,
В ті дні, де Ми разом з Тобою. . .
Де осінь Наша і зима. . .
Де я в Твоїм теплі-полоні. . .

А серцю боляче, що знов сама,
Що доля знов у піжмурки все грає. . .
Коли вже буде та межа? . .
Щоб біль, журбу всю полишає.

І бути разом нам у цьому житті. . .
Бо є ще час, щасливо жити!