Ненависне й гiркотне полиша...

Вячеслав Романовський
               
          Схаменіться! будьте люди…
                Тарас Шевченко.

Ненависне й гіркотне полиша,
Між добрі люди йде моя душа.

В гурті, де дружна праця, щирий спів –
І затишно, і тепло. Навіть спір

І гостре слово не образить, ні,
Натруджені, але щасливі дні.

Ми в чомусь різні, а земля одна –
Хіба ж її коріння не єдна?

Дорогою любові треба йти,
Бо ми віддавна – сестри і брати!

27.02.2014