Троянда...

Ледаа
Зів'яла троянда, життя скоротечне,
Міркую про смерть, але це недоречно!
Навіщо природа створила людину,
І де відшукати нам правду єдину?
Заради грошей - починають конфлікти.
Останні комусь залишаються крихти...
Історія теж полонянка у часу,
Її одягають в потрібну прикрасу!
Багато чого предстоіть зрозуміти,
Що після життя я залишу на світі?
Втомила сьогодні безглузда розмова,
Та я сподіваюсь, що це тимчасово!
Іду купувати я штучну троянду,
Щоб мозок забув усю цю пропаганду!