Слова любовi

Анатолий Павленко
В  діамантах  купати  б  тобі  своє  щастя –
Я  ж  дарую  любові  слова  знову  й  знову,
Бо  коштовності  можут  забрати,  а  слово
І  запеклому  злодію  в  тебе  не  вкрасти.

---