Доцю, з нашим Святом!

Олена Ра
Сьогодні я завзято наспівую пісень:
радію,  бо я – мати: в передостанній день
щасливої для мене матусеньки-зими
колись маленьке леле прийшло не уві сні –
в моє життя вплелося своїм святим життям –
зернятком од колосся родинного буття,
і Всесвіту єдиного маленькою частиною –
у вічності подовжене жаданою дитиною!
Я вишивала льолю та одягала доню:
«Кохайся у любові, шануйся з Бога волі,
Вітайся з цілим світом з повагою й привітом!»

Моя кохана дівчинка – доросла, сама мати!
Вітаю тебе, квітонька, з Народження днем! З Святом!

Фото автора