Не убивайте...

Иванов Владимир 65
Не  убивайте, українці,  українців,
Не забувайте, що ми всі брати.
Немає серед нас таких злочинців,
Щоб катували нас свої кати.

Не убивайте, українці, українців,
Не пристібайте до ствола багнет.
Ми всі свої – немає тут чужинців,
Хіба отой малиновий берет…

Злочинці б;ють в живіт вагітній жінці,
Тим наражаючи себе на Божий гнів.
Так не вбивайте ж, українці, українців –
Від цього часу й до останніх днів!