Р дна мати моя

Сергей Усенко 2
Рідна мати моя,
Ти ночей не доспала.
Ти любила мене,
І завжди берегла.

Я ніде і ніколи тебе не забуду,
Бо для мене ти завжди найкраща була.

Хай для тебе цвіте завжди квітка надії,
Щоб ніколи й ніде не була ти сумна.
Хай здійсниться твоя заповітная мрія,
Щоб ти завжди щаслива була.

Ти для мене завжди,
Будеш гарна й найкраща.
Бо для мене ти зірка ясна,
Та яка надала мені щастя,
Й освітила мій шлях до знання.