Украiнцям... 2

Сергей Назаров 3
Україна, ти зараз, як мати
Що вбивае рідну дитину
Навіщо пустила до хати
Степана Бандери дружину

Вони захопили всю владу
У Києві створили погром
І зараз керують у Раді
Націоналізм снує над Дніпром

Коли в герої зрадників запишуть
Коли катів у храми  поведуть
Мабуть  це  є той час трагічний
І від кінця нам не звернуть

Колись з твоїх Дніпровських круч
Почав хреститись православний люд
Россія – це  ж твоя рідна дитина
І  разом з нею  мине  година смут

Нехай кричать вам русофобы
Россія  це - трикляті москалі
не вистачить у них тієї злобы
Порвати пуповину рідної землі
 
Вона нас всіх покличе
На спільну боротьбу
I разом ми зупинимо
Всесвітню цю ганьбу...

Почуйте, шановнi добродiї, в Россії, i всьому свiтi
Допоможемо рiднiй ненцi, хто як може…


26.02.2014
Неужели услышали парламентарии в Думе
Мольбу миллионов русских людей
Низкий поклон за принятие гражданства
Для всех ее украинских детей...