Небесна сотня

Виктор Малороссов
Вони прийшли в цей білий світ,
Щоб принести себе у жертву.
Синівства божий заповіт -
Зробити щирий крок в безсмертя.

Любові більшої нема,
На цьому світі і на тому, -
Життя віддать не задарма -
За щастя батьківського дому.

За вірних друзів, за братів
Померти з честю - це не жарти...
Не пиха - жах в очах катів -
Небесна сотня знов на варті.



    24.02.2014р.