Память героям

Алла Чоловенко
Сто Янголів світлих

Ти знаєш, я  хочу весь світ запитати,
Хто змусив сьогодні в людину стріляти?
Чому, моє місто до нині – палає,
Чому брат у брата – без жалю стріляє.?

Ти знаєш, я мушу тобі розказати,
Як всім, молодим – не хотілось  вмирати,
Життя, немов свічка – згасає за мить,
І як від жалю моє серце – болить.

Ти знаєш, я мушу тобі розказати,
Що тим, хто загинув – пісень не співати,
Весну не стрічати, не бачити сонця,
І не запросити – до свого віконця.

Ти знаєш, я хочу тобі розказати,
Що тим, хто загинув – хотілось кохати,
Плекати надію, на краще життя,
Нехай не зазнають вони – з а б у т т я.

Бо, тим, хто загинув – повір мені, друже..
До нашої  правди – віднині – байдуже….
Сто Янголів світлих, таких світлих душ
До  Бога нічим – іх  політ не поруш.


         Алла Чоловенко         23.02.14