Слава тобi, Украйно!

Елисавета Град
Слава тобі, Україно!Героям твоїм - слава!
Слава синам загиблим,вірним твоїм синам!
Кожна сльоза скорботна,рік невловимих лава!
Кожна душа невинна,з небом напополам...

Небо до себе кличе...Син- ще до мами хоче...
Батько - дітей кохати,серцем,що вже нема...
Вірній дівчині любий:"Мила моя"-шепоче,
В очі їй заглядає...Сердиться ,що зима...

Тіло його схололо...Швидко,тому ,схололо...
Там де горіла іскра,силу взяла пітьма...
Світла його надія витекла з кров"ю болем,
В землю впилася корнем,славою проросла...

(с)Єлисавета Град 23.02.2014.