Ось, без помсти тепер обйдiться. Украiнi

Геннадий Сивак
Ось,   без помсти тепер обійдіться,
Охолоньте  миттєво серця,
Та пильніше навкруг  роздивіться,
Вийдіть з честю, з облоги, з кільця…

Та обмежтеся, без самосуду
І  не койте знов нових провин,
Вийдіть швидше від меж словоблуду,
Від гірких, та  турботних     новин…

Будьте разом єдині навіки,
Та не тільки  в  стривожений час,
Підберіть  для об'єднання   ліки
І Господь шануватиме вас.

Хоч у пам'яті кожна провина,
Без образ, і без  шалу живіть,
Заповітна, Свята Україна,
З нею воля, та жовто-блакить.


Автор  Геннадій   Сівак.
23  лютого  2014 року.