Регiони схаменiться...

Геннадий Сивак
Регіони схаменіться,
У такий нестерпний час,
Хоч   ховаєте обличчя,
Господь запитає й з вас.

Ніч не спала  Батьківщина,
Ви у Раду не прийшли,
Золота  кожна хвилина,
 Так до чого, знай,  дійшли…

Між собою міркували,
Може й обійдеться,
Кривду тісно обіймали,
Доля не сміється,

А говорить правду гірку,
Бог допомагає,
Не дасть  розвести країну,
Тепер кожен знає.

На чужих помилках  вчитись,
Та не на своїх,
Щоб  на віки мирно жити,
Господи прости.

Автор  Геннадій  Сівак.
20  лютого  2014 року.