Их назвали Небесная Сотня укр

Сербиновская Илона
Їх назвали Небесна Сотня.
Їх сьогодні проводив Майдан.
Ті, хто хотіли звільнити країну..
Звільнити країну від сильних кайдан!

Їх назвали Небесна Сотня,
Та Сотня Героїв ніколи не вмре!
Їх назвали Небесна Сотня,
Та Сотня за волю на Небо йде.

Скорбота... У крОві вся Україна,
Як Фенікс згоріла, народиться знов.
Сьогодні мати хороне сина,
А син загинув через любов.

Любов до волі, любов до країни,
Любов і шалена жага до життя!
- Так, мамо, серце моє зупинили,
Але ж мамо, вічна моя душа!

Мамо, мамо! Глянте на небо!
Мамо, не плачте! Ми поруч, ми тут!
Ми збережемо тебе, Україно,
Тепер ми з неба тримаєм маршрут.

Їх назвали Небесна Сотня.
Їх сьогодні проводив Майдан.
Ті, хто хотіли звільнити країну,
Звільнити країну від сильних кайдан!

Їх назвали Небесна Сотня,
Та Сотня Героїв ніколи не вмре!
Їх назвали Небесна Сотня,
Та Сотня за волю на Небо йде.




Цей народ не так просто знищити. Так не підкорятися і так умирати, як умирають українці, можуть лише люди високої марки. Коли я дивлюсь на їхню смерть, я завжди тремчу од жаху…

(С) О. Довженко "Україна в огні"