Справедливiсть прийде

Аскет Несовершенный
«Хіба уся історія людства – не про боротьбу маленьких
сміливих "я" проти несправедливості сильних світу цього?». ©
_____________________(Энтоні Берджес. Заводний апельсин)


Багряним в полум'ї палає совість:
Вона катована, але іще жива.
Хоч не дописана кривава наша повість,
Та не досказані улюблені слова...

Шаленим подихом зірветься знову вітер,
Пройме тіла аж до самих кісток.
Тут попелищем всі дороги будуть вкриті,
Допоки хтось не скаже "Стоп!"

З любов'ю щирою і справедливість прийде:
Хай бісова напасть тікає звідусіль –
Бездушні тварі, що розпалювали кривду,
По нашій ненці, по Вкраїні всій!

Кати уміють лиш нещадно катувати –
Супроти всіх людей, собі в угоду.
За кожну дію – їм відповідати,
За кожен крок проти свого народу.

Терпінню край – і це уже не жарти,
Бо "Матір наша" корчиться від болю!
А вибір є – піднятися чи у труні лежати,
Ми – Українці, вистоїм за власну долю!

Багряним в полум'ї палає совість:
Вона катована, але іще жива.
Хоч не дописана кривава наша повість,
Та не досказані улюблені слова...

22/02/2014