Кiнець зими твiй день народження...

Лариса Лорнет
                (Татові, 14.02.2014)
Кінець зими – твій день народження.
Весна вже скоро нам всміхнеться,
Бо промінь виконав доручення
І потепліло коло серця.
Як тане лід – тане зурочення.
Бажаю радості багато:
Лише приємного оточення, -
Щасти тобі, мій любий тато!
Нехай літа не заважають
Легкій ході й легкому настрою;
Нехай услід тобі зітхають
Всі жіночки з любов`ю згадують,
Бо ти ж у мене молодчина.
Як паросток, твоя країна,
Весна вже скоро нам всміхнеться, -
тримаймо руку коло серця...