Жага боротьби

Аскет Несовершенный
«У чому сила, брате? Сила в правді.
У кого правда – той і сильніший». ©
________(Даніло Багров. к/ф Брат-2)


Ми маємо вірить та сильними бути:
Аж до кінця – від самого початку.
Герої країни – це всі наші люди,
Що захищають майбутнє нащадків.

Не спинить Героя розбите обличчя,
Порепана шкіра, чи "беркута" натовп.
Бо Правда – вона підбирається ближче:
До рідного двору, до кожної хати.

Заради Вкраїни – до біса сумління!
Вона – найцінніше, що тільки ми маєм.
Свобода – це єдність, сім'я та каміння,
Яке у долонях ми зараз тримаєм!

Торкаєтся кожного ця спільна справа,
Коли крадії тягнуть гроші в мішках.
Жага боротьби знову, брате, настала –
Така відчайдушна, нестерпна й тяжка!

22/02/2014