Не перходьте, браття, Рубiкон..

Людмила Лашкул 2
Не переходьте, браття, Рубікон,
бо далі - прірва...
Коли в душі нема чеснот, препон,
то "кришу" - зірве.

Не дай Бог гніву очі заливать -
будь насторожі.
Не треба й другу щоку підставлять -
не допоможе.

Багаття може всіх нас зігрівать
або спалити.
Брехні не вір. Не дай збрехать!
Вір заповітам!

Ми всі є сестри і брати! 
Вкраіна - Мати!
Не дай братерство роз`єднать
і розірвати!

Схід, Захід, - це ж народ один!
Ми - УКРАІНА!!!
Не допусти роз`єдання родин!
Краіна - сгине!

Не дайте карканню чужих ворон
хитати віру.
Не перходьте, браття, Рубікон!
Там - тількі прірва....