Пытаннечка!

Инна Дорошкевич
            ПЫТАННЕЧКА(!)

Зацылінькаў мой тэлефон.
Вы прабачце, – хто там цвыркоча?
Што за смешны гучыць гамон?
Не ўяўляю хто і што хоча?
- Гэта Вам з апытаннем Танечка.
- Задавайце сваё пытаннечка.
- Колькі каштуе праўда?
- … Громкае Ваша пытанне.