Добра нiкому не несе стрiльня

Петр Коваль
Калашников покаявся. Об цю і іншу зброю
Ні ті, ні другі не марайте руки.
Добра нікому не несе стрільня.

Ми не бажаєм музики такої,
Бо ж пострілів немилозвучні звуки
Раз й назавжди закінчують життя.

Давайте разом згадувати спільне,
Бо є воно, але, чомусь, забуте.
Ми сильні, жаль, що нерозумно сильні,
А час прийшов розумно сильними нам бути.