Сила краси

Александр Ноцкий
Зима, сп'яніла від твоїх
Квіткових ніжних ароматів,
І дні, морозами прокляті,
Спокутують лютневий гріх.
Порине місяць за ліси,
Шука народження нового,
І Бог тобі дарунка свого
Дає за людяність краси...