Молитва

Артем Рымарь
Збережи Боже тих,
Хто під небом твоїм
Віру в Тебе зберіг.

Захисти від вогню,
І від куль захисти
Тебе Боже молю!

Подаруй сили всім,
Хто цінує життя. 
І терпіння дай їм.

Твоїм дітям даруй
Мирно ранок зустріть!
Їх, молю, не забудь...

Більше мудрості дай
Тим, що словом своїм
Всіх штовхають за край...

Тим, що ранок зустріть
Вже не зможуть... Господь!
Даруй в вічності жить!

І, молю, не лишай
Свій народ сам на сам...
Сили й мужності дай!

Всемогутній Творець,
Всі молитви почуй,
Що ідуть від сердець...