Захисти мене

Алена Панченко
Як я хочу в твої обійми,
Це словами не передати,
Бо країна, живемо в якій ми,
Мене змушує душу рвати.

Як же хочу, щоб ти заспокоїв
І сказав, що все буде добре,
Щоб не бачити більше побоїв.
Ти ж сильніший і ти хоробрий.

І знайти б мені затишок в серці,
З твоєю хоча б допомогою.
А не плакати тут в істериці,
І не чути цих вибухів, грохоту.

І не бачити крові й насилля,
На годинку хоча б сховатися.
Прикласти великі зусилля,
Щоб емоціям не піддаватися.

Знайти в тобі порятунок,
З тобою відчути спокій.
Зроби мені цей подарунок.
Щоб не бачити які люди жорстокі…

Щоб не плакати за країну
І нарешті повірити в Бога.
Ти наразі єдина людина,
У кого прошу допомоги.