Побiйтесь Бога, люди добрi...

Владимир Прохода
Побійтесь Бога, люди добрі,
Я,Вас, політики  молю,
Смертей вже досить на сьогодні,
Вся Україна у жалю...

Палає Ненька, Київ-мати
Чорніше чорної біди,
Лиш чує гасла звинувачень,
Протистояння жне плоди...

А Ви все бавитесь с життями
І люди, пішки в Вашій грі...
Пора приходити до тями,
Бо ставлять свічки матері...



 П.В.М.       19.02.2014г.