В долонях хмар. укр

Ирина Бондарь Левобережная
В долонях хмар, як в ваті сірій,
Ховалось сонце золоте.
Все відгоріло. Відболіло.
Не проросте. Не зацвіте.

Повільно плине днів омана...
Свої посіяла жалІ.
Та тільки крУки у сутанах
Повільно ходять по ріллі...