Кам янi серця

Любов Ведута
КАМ’ЯНІ СЕРЦЯ

Віроломний світ.
Він не мій, не мій.
Не ступлю в твій слід.
Не плекай надій.

Кам’яні серця
У живих, живих.
Задум у Творця -
Відігріти їх.

Не чекай мене.
Не торуй стежок.
Все мине, мине,
Є всьому свій строк.

Я ж – із вірою
І надією.
І люблю, люблю,
І лелію я

Слів розсипаних
Літні росоньки,
Сина силоньку,
Доні косоньки.

І зійшла, зійшла
Вся печаль з лиця.
Гріє усміх мій
Кам’яні серця.