Я йду до Тебе!

Тамара Романова
Зупинка на шляху. Це не кінець.Це уповільнений темп кроку до Тебе,в той світ, де будем разом знову. Де погляд вартий усього життя. Де ніжні дотики. Твої долоні. . .І я забуваю про весь світ довкола. Бо існуєш тільки ти, і більш нікого.Це Світ Любові, Пристрасті та Щастя!
Я йду до Тебе...знову.